Παρακολουθήστε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού. Προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελείται και η χειροτονία του κ. Μάριου Πιττάλη σε διάκονο.

Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 4:30μ.μ. θα τελεσθεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας προς τον Άγιο Πορφύριο.

Ακόμη στις 6:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συναυλία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής με Βυζαντινούς Ύμνους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νεοεκδοθέντος ψηφιακού δίσκου με τον Παρακλητικό Κανόνα του Αγίου Πορφυρίου από την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία από την Ελλάδα. Μετά το πέρας της συναυλίας θα πωλείται ο νέος μοναδικός ψηφιακός δίσκος με τον Παρακλητικό Κανόνα του Αγίου Πορφυρίου μαζί με το βιβλιαράκι που εμπεριέχει αυτόν. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Πορφυρίου.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών θα εκτίθεται προς προσκύνηση το Ιερό Πετραχήλι του Αγίου Πορφυρίου.

Ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής θα παραμένει ανοικτός έως τις 9:00μ.μ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.