ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και φέτος 2021 στην Φανερωμένη Κυζίκου. Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα τελεστεί την προσεχή Δευτέρα 23 Αυγούστου, πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Φανερωμένης, στην Κύζικο της Μικράς Ασίας, με αφορμή την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Κυζικηνής χερσονήσου Αρτάκη, στα νότια παράλια της θάλασσας της Προποντίδας, εκεί όπου βρίσκεται η ερειπωμένη μονή με τη λαμπρή ιστορία, θα χτυπήσει και φέτος η καρδιά της Ορθοδοξίας.

Παναγία Φανερωμένη Κυζίκου

Μετά από σχετική άδεια των τουρκικών αρχών, θα συγκεντρωθούν και πάλι πλήθη πιστών από διάφορες περιοχές προκειμένου να συμμετάσχουν στο πολυσήμαντο αυτό γεγονός και να λάβουν τη χάρη της Παναγίας. Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο τη Θεία Λειτουργία παρακολουθούν με μεγάλο σεβασμό και πολλοί μουσουλμάνοι κάτοικοι των γύρω πόλεων.

Μετά από έξι συνεχόμενες Πατριαρχικές χοροστασίες, φέτος στην πανήγυρη θα ιερουργήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος. Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα διατεθεί λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Φανερωμένη Κυζίκου

(τηλ. επικοινωνίας: κ. Γρηγόριος Χαρίτογλου, 05322613704).

Παναγία Φανερωμένη

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.