Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στα Χορτάτα Λευκάδος προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19 τελέσθηκε το πρωί της Πέμπτης, 25 Νοεμβρίου 2021 στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Χορτάτων Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου πλαισιωμένου από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά και τον ευλαβέστατο διάκονο π. Σεραφείμ Περγάρη.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας αναφερόμενος στο βίο και το μαρτύριο της εορταζομένης Αγίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μοίρασε το αντίδωρο ευχόμενος στο ευσεβές εκκλησίασμα έτη πολλά κι ευλογημένα δια πρεσβειών της εορταζομένης Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου και δέχτηκε τις εγκάρδιες ευχές κλήρου και λαού για την ονομαστική εορτή της κατά σάρκα μητρός του Αικατερίνας Μανωλάτου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.