Η καθηγήτρια Εντατικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστασία Κοτανίδου αναφέρει ως γιατρός ότι δεν υφίσταται κανένα ιατρικό πρόβλημα σε παιδιά ακόμα και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

«Θωράκιση» των γηροκομείων έναντι του Covid-19

Την «θωράκιση» των γηροκομείων έναντι του Covid-19 ζήτησε, όπως μαθαίνω ο Πρωθυπουργός από την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η έξαρση κρουσμάτων στα γηροκομεία ανησύχησαν τους Λοιμωξιολόγους οι οποίοι προσπαθούν να βρουν λύσεις ώστε να αναχαιτίσουν τον φονικό ιό.

Ο Οίκος Ευγηρίας «Εστία Παπαγεωργίου» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης αποτελεί πλέον τη νέα εστία κορωνοϊού που προβληματίζει τους Λοιμωξιολόγους αλλά και την κυβέρνηση.

Ετσι την πολιτική ευθύνη των γηροκομείων πρόκειται να αναλάβει εφεξής η κυρία Μιχαηλίδου, η οποία από χθες βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Πρόκειται, μαθαίνω να εφαρμοστεί ένα νέο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θα προβλέπει περισσότερα και συχνότερα τεστ για τον κορωνοϊό. Να προσθέσω ότι στην αρμοδιότητα της κυρίας Μιχαηλίδου είναι και οι παιδικοί σταθμοί.

Και εκεί θα υπάρξει σύντομα οδηγία για τα μέτρα υγιεινής προστασίας που πρέπει να ληφθούν.

Ούτε πρόβλημα αναπνοής υπάρχει, ούτε πρόβλημα αποπροσανατολισμού, ή ότι δημιουργεί έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο των παιδιών, ούτε τίποτα βεβαιώνουν οι ειδικοί επιστήμονες και οι Λοιμωξιολόγοι, μετά την εμφάνιση στο Διαδίκτυο ομάδων, «ομαδούλων», …«κινημάτων» και διαφόρων ύποπτων «επιτροπών», που καλούν τους γονείς αφενός να μην αφήσουν τα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα και αφετέρου εάν τελικά θεσπιστεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας να μην τα στείλουν καθόλου στο σχολείο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.