ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019: Διαβάστε αναλυτικά ποιες είναι οι βάσεις για τις φετινές Πανελλήνιες 2019 σε όλες τις σχολές, ποιες οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ και δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ζητούνται 355 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

ΑΣΕΠ: 105 νέες προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ για 21 ειδικότητες (PDF)
Δήμοι
34 συμβάσεις στον δήμο Λάρισας
8 θέσεις στον δήμο Κρωπίας

6 θέσεις στον δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
19 προσλήψεις στον δήμο Μεγαρέων

43 προσλήψεις στον δήμο Παύλου Μελά
ΑΣΕΠ: 134 θέσεις στον δήμο Θέρμης

Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, αριθμό ανήλικων τέκνων.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις,

ΔΕΔΔΗΕ

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ
ΑΔΜΗΕ

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και η εισαγωγή περίπου 100 νέων τμημάτων στο μηχανογραφικό δελτίο αναμένεται να φέρουν ανατροπές.

Πανελλήνιες βάσεις: Εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές αναμένονται φέτος όσον αφορά τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Πανελλήνιες βάσεις: Οι δημοφιλείς σχολές, μετά και την περσινή πτώση, αναμένεται να πέσουν ακόμη περισσότερο, ενώ «αχαρτογράφητα νερά» κρίνονται από τους εκπαιδευτικούς αναλυτές οι εκτιμήσεις βάσεων για τα νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβρη του 2019.

Κι αυτό, γιατί παρά το γεγονός ότι πρόκειται για τμήματα και σχολές που υπάρχουν ήδη στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, είναι άγνωστο ποια θα είναι τα αντανακλαστικά των μαθητών όσον αφορά την προτίμησή τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν ο «άγνωστος Χ» για τις φετινές βάσεις.

Πανελλήνιες βάσεις: Στον φετινό ακαδημαϊκό «χάρτη», περίπου το 1/4 των τμημάτων είναι άγνωστο πώς θα αποτυπωθεί στις βάσεις.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.