ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ 2019: Πανελλήνιες βάσεις 2019-1ο επιστημονικό πεδίο-Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Σπουδών. Προκηρύξεις ΑΣΕΠ αστυνομία-ειδικοί φρουροί.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών.

Οι μέρες μετρούν -πλέον- αντίστροφα για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως και τις 26 Αυγούστου.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίζονται σποραδικά, έστω, προβλήματα από την άγνοια των αξιωματικών υπηρεσίας να συμπληρώσουν την αίτηση, να αποκρυπτογραφήσουν την προκήρυξη και κατά συνέπεια να βοηθήσουν αποφασιστικά τους υποψηφίους.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση όπου στο σημείο της αίτησης που έλεγε να γραφτεί ολογράφως η ημερομηνία, ο αξιωματικός θεωρεί ότι το ολογράφως της λέξης ”ενάτου” είναι το 9.

Το παραμικρό λάθος ή αβλεψία και έλλειψη έστω και ενός δικαιολογητικού μπορεί να επιφέρει μείωση μορίων ή και ακύρωση της υποψηφιότητας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Μεγαλύτερη θα είναι η πτώση και για τις ψυχολογίες της τάξης των 200-300 μορίων, με τη Ψυχολογία ΕΚΠΑ πέρσι να πιάνει τα 17.711 μόρια και αυτή της Παντείου τα 17.579 μόρια.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Αν και σε αρκετά, το αντικείμενο σπουδών είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και οικείο στους υποψηφίους (για παράδειγμα Ψυχολογία, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά και πολυτεχνικά τμήματα), η διασπορά τους σε επαρχιακές πόλεις πολύ πιθανόν να έχει αποτρέψει τους υποψηφίους από το να τα επιλέξουν, με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν χαμηλές βάσεις εισαγωγής.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε επιστημονικό πεδίο στις Πανελλήνιες 2019.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Γρίφος ακόμα και για τους πιο δυνατούς λύτες παραμένει η κίνηση των βάσεων στα νέα πανεπιστημιακά ιδρύματα που έχουν ιδρυθεί και θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά από τον Οκτώβρη του 2019.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.