ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ 2019: Μέχρι πότε πληρώνεται το ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21, ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τις Πανελλήνιες 2019 και οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ 5Κ/2019.

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού 21.

Στο 3ο επιστημονικό πεδίο Σπουδών Υγείας και Ζωής οι περισσότερες σχολές είναι υψηλόβαθμες και «μεσαίες» βαθμολογίες συναντάμε κυρίως στις κοινές σχολές που συμπεριλαμβάνονται και στο 2ο επιστημονικό πεδίο θετικών επιστημών.

ΒΑΣΕΙΣ 2019-εκτιμήσεις: Στις εκτιμήσεις των βάσεων δεν περιλαμβάνονται οι σχολές των πρώην ΤΕΙ που αναβαθμίσθηκαν σε Πανεπιστήμια καθώς και οι νέες σχολές που δημιουργήθηκαν γιατί είτε δεν υπάρχουν βάσεις, είτε άλλαξε η ονομασία τους.

Επισημαίνουμε ότι οι υποψήφιοι μπορούν να εισαχθούν και στα Παιδαγωγικά τμήματα που η πρόσβαση είναι εφικτή από όλα τα επιστημονικά πεδία και οι βάσεις της περασμένης χρονιάς κυμάνθηκαν από 12.300 έως 16.000 μόρια περίπου και φέτος αναμένεται αύξηση μέχρι και 200 μόρια.

ΒΑΣΕΙΣ 2019-εκτιμήσεις: Στο πεδίο αυτό διατέθηκαν φέτος οι περισσότερες θέσεις από τις 4.000 περίπου που δόθηκαν σε όλα τα επιστημονικά πεδία και εδώ καταγράφονται οι πιο πολλές Σχολές, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την περιφέρεια, οπότε και εκτός αστικών κέντρων αναμένεται μείωση των βαθμολογικών «εισιτηρίων» για την είσοδο στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας.

Ποιες είναι οι νέες εκτιμήσεις για το που θα κυμανθούν οι βάσεις στις Πανελλήνιες 2019.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Κλείνουν σήμερα Δευτέρα, 29 Ιουλίου, οι αιτήσεις για την νέα προκήρυξη της ΔΕΗ (ΣΟΧ3/2019) που αφορά την πρόσληψη 25 νέων υπαλλήλων στη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών.Ο νέος διαγωνισμός αφορά την ενίσχυση εννέα σταθμών της ΔΕΗ σε:

Κάλυμνο
Αρκιούς
Κάρπαθο
Σύμη
Μεγίστη
Κω
Πάτμο
Αστυπάλαια και
Γαύδο

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.