ΒΑΣΕΙΣ 2020 : Οι φετινοί αριστούχοι, που έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις εν μέσω κορωνοϊού, αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, όπως λένε οι εκπαιδευτικοί, γιατί κατάφεραν να επιτύχουν σε αντίξοες συνθήκες.

Εξαίρεση στην καθοδική τροχιά των βάσεων αποτέλεσαν οι Οικονομικές σχολές και οι σχολές Πληροφορικής, καθώς και οι Πολυτεχνικές σχολές, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι οι υποψήφιοι και οι οικογένειές τους, προτίμησαν παραγωγικές σχολές, που έχουν άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Προς περαιτέρω διερεύνηση για το σύστημα, τίθεται το στοιχείο ότι 184 τμήματα έχουν βάση εισαγωγής κάτω από τη βάση, ενώ υπάρχουν και τμήματα με βαθμούς κάτω του 1000!

Οι «πρώτοι των πρώτων», οι αριστούχοι δηλαδή μαθητές που μπαίνουν κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις, αγγίζουν απόλυτες βαθμολογίες και καταφέρνουν με «όπλα» τους την συστηματική μελέτη και την επιμονή να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι «πρώτοι των πρώτων» στις φετινές Πανελλαδικές αποκαλύπτουν τα μυστικά της επιτυχίας τους – Πώς τα κατάφεραν, σε μια δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού και τι ονειρεύονται για το μέλλον τους

Ιστορικά χαμηλά στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές που έκαναν «βουτιά» εκατοντάδων μορίων και τις «καθηγητικές» σχολές, όπως το Μαθηματικό Σάμου, που ανοίγει τις πύλες του με βαθμολογία κοντά στο 3, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των βάσεων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.