Ακολουθεί η εξέταση των Ιταλικών στις 4/7 και στη συνέχεια οι εξετάσεις στα Γερμανικά στις 6/7, τα Γαλλικά στις 7/7 και τα Ισπανικά στις 8/7 .

Πανελλήνιες 2020: Εξετάζονται στο γραμμικό σχέδιο οι υποψήφιοι
Συνέχεια των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με το γραμμικό σχέδιο συνεχίζονται την Παρασκευή 3/7 οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Ακολουθεί η εξέταση των Ιταλικών στις 4/7 και στη συνέχεια οι εξετάσεις στα Γερμανικά στις 6/7, τα Γαλλικά στις 7/7 και τα Ισπανικά στις 8/7 .

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Αναλυτικότερα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν με την εξέταση των Αγγλικών (1/7) και θα συνεχιστούν με το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο (2/7 και 3/7, αντίστοιχα).

Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4/7).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7).

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.