ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ 2019: Οι χαμηλές επιδόσεις, η μείωση των αριστούχων και τα νέα τμήματα αναμένεται να φέρουν εκπλήξεις στις φετινές βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ στις φετινές Πανελλήνιες 2019.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση των επιτυχόντων, η αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους κορυφώνεται, καθώς τα βλέμματα είναι στραμμένα στην απόκτηση του πολυπόθητου «εισιτήριου» πρόσβασης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ αναμένεται να παρουσιάσουν πτώση λόγω των χαμηλών επιδόσεων των υποψηφίων και της σημαντικής μείωσης των αριστούχων στα περισσότερα μαθήματα.

Η πτώση φαίνεται να επηρεάζει και τις περιζήτητες σχολές, οι οποίες μέχρι σήμερα διατηρούσαν ψηλά τον πήχη των μορίων.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων θα δοθεί από μέρα σε μέρα, αφού – σύμφωνα με τις πληροφορίες- οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια αναμένεται να ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αγωνία των υποψηφίων φτάνει στο τέλος της

Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις

Πτώση αναμένεται να σημειώσουν οι βάσεις, λόγω των χαμηλών επιδόσεων.

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων, Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 αλλά και όλες τις ειδήσεις της ημέρας εδώ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.