ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας οριστικά οι βάσεις για τις φετινές Πανελλήνιες 2019 και αγωνία κυριαρχεί στους φοιτητές.

Το υπουργείο προτείνει στους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9 Ιουλίου και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου προκειμένου να συνδράμουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών θα πρέπει να γίνει έως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και είναι αποκλειστική. Μετά από αυτή την προθεσμία, όπως τονίζει το υπουργείο Παιδείας, κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Οι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα μπορούν από την Πέμπτη να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους. Για να το κάνουν αυτό αρκεί να επιλέξουν «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον οκταψήφιο κωδικό, τους πρώτους τέσσερις χαρακτήρες από το επώνυμό τους, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο. Όλα με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.