ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Να σημειωθεί ότι φέτος θα εισαχθούν συνολικά 79.631 υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2019.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι φέτος θα εισαχθούν συνολικά 79.631 υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2019.

Δείτε αναλυτικά τις βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων 2019.

Έφτασε η ώρα για την ανακοίνωση βάσεων 2019, για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2019. Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2019 θα μπορέσουν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώνονται επίσημα λίγο μετά τις 11.00 από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2019, ενώ μπορούν να δουν και σε ποιά σχολή πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει καταργηθεί η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία, καθώς και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων, ενώ οι διευθυντές των σχολειών λόγω του κανονισμού περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτήσουν στα σχολεία μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι φέτος θα εισαχθούν στα ΑΕΙ συνολικά 79.631, ενώ τα αποτελέσματα των βάσεων 2019 αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο χάρτης της Ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα έχει πλέον αλλάξει, αφού δεν υπάρχουν ΤΕΙ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 50 χρόνια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.