ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019: Πότε ανοίγουν τα σχολεία και για ποιους είναι αργία στις 15 Αυγούστου. Χιλιάδες νέοι πολίτες ρωτούν καθημερινά πότε αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2019.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Σύμφωνα με τις τελικές εκτιμήσεις, η βάση μπορεί να φτάσει έως και τα 18.200 μόρια, από 18.123 που ήταν πέρυσι. Αντίστοιχα, η εισαγωγή Αστυφυλάκων φτάνει στα 16.700 μόρια.
Πανελλήνιες βάσεις 2019: Κοντά στα 17.200 μόρια θα είναι η βάση εισαγωγής για όσους στοχεύουν στη Σχολή Ικάρων, ενώ για τους μηχανικούς, η βάση θα φτάσει κοντά στα 18.500 μόρια.

Τα Τμήματα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας, όπως όλα δείχνουν, θα τραβήξουν την ανηφόρα. Το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Αθήνας θα φτάσει κοντά στα 17.000 μόρια από 16.719 πέρυσι.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψηφίους, έχουν εξαχθεί και τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις σχολές που δηλώθηκαν και, άρα, προτιμήθηκαν περισσότερο.
Πότε ανοίγουν τα σχολεία-αργία 15 Αυγούστου.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Αναφορικά με τις βαθμολογικές βάσεις που αναμένεται να δούμε φέτος στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές, που παρουσιάζουν έντονη προτίμηση, οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τις σχολές αυτές να κινούνται περίπου στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.