ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2023: Στο μάθημα των Νέων Ελληνικών εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Ακαδημαϊκού Υπεύθυνου Νέων Ελληνικών, Γιώργου Χρυσουδάκη του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τα θέματα του σημερινού διαγωνίσματος ήταν σίγουρα από τα αναμενόμενα.

«Το σημερινό κριτήριο αξιολόγησης στο μάθημα των Νέων Ελληνικών των ΕΠΑ.Λ αφορούσε την θεματική ενότητα του εθελοντισμού τα θέματα ήταν συμβατά για τις ικανότητες των μαθητών και κατά βάση θεωρούνται εύκολα.

Το κείμενο αναφέρεται στα οφέλη του εθελοντισμού, σε επίπεδο κατά βάση κοινωνικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, επαγγελματικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο και στην συνέχεια έκλεινε με το αντίστοιχο κείμενο λογοτεχνίας, ένα απλό κατανοητό ποίημα του ποιητή Μπέρτολτ Μπρεχτ που αφορούσε στην ανάγκη του εθελοντισμού.

Τα θέματα ήταν θέματα που μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εύκολα»,αναφέρεται.

«Τα οφέλη του εθελοντισμού» και τα «Καταφύγια τη νύχτα» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, ήταν τα μη λογοτεχνικά και λογοτεχνικά, αντίστοιχα, κείμενα που έπεσαν στο Θέμα Έκθεσης ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2023.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.