«Τα θέματα στο μάθημα της Ηλεκτροτεχνίας 2 για το ΕΠΑΛ ήταν, όπως αναμενόταν, βατά καλύπτοντας μεγάλο κομμάτι της ύλης. Στις φετινές εξετάσεις χρησιμοποιήθηκε στο θέμα Α1 το ερώτημα Δ και Ε που ήταν εκτός τις 2 προηγούμενες χρονιές λόγω Covid. Οι ασκήσεις ήταν εύστοχες καθώς κάλυπταν μεγάλο κομμάτι της ύλης για την επίλυση τους. Θεωρούμε ότι τα θέματα ήταν φυσιολογικά και ένας υποψήφιος που είχε προετοιμαστεί καλά δεν θα αντιμετώπιζε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία», σχολιάζουν και για το τρίτο εξεταστέο μάθημα.

Τα θέματα στα οποία εξετάζονται σήμερα, 9 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις σχολιάζουν στο CNN Greece εκπαιδευτικοί από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Αρχικά, για το Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς κανονισμοί στην Ναυτιλία- εφαρμογές, οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν πως «σε σχέση με τα προηγούμενα έτη τα φετινά θέματα ήταν αυξημένης δυσκολίας καθώς κάλυπταν ένα μεγάλο κομμάτι της εξεταστέας ύλης. Εκτός από το θέμα Δ που ήταν κρίσεως, τα υπόλοιπα θέματα ήταν αναμενόμενα αλλά πιο απαιτητικά. Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είχαμε την ευτυχία μέσω τον τεστ προσομοίωσης να έχουμε προετοιμάσει τους υποψήφιους κατάλληλα για τα θέματα των Πανελλαδικών».

Αναφορικά με την Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, οι εκπαιδευτικοί θεωρούν πως «όπως και τα προηγούμενα χρόνια τα θέματα που επιλέχθηκαν ήταν βατά και αναμενόμενα καθώς κάλυπταν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της εξεταστέας ύλης. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα είχε θέμα στην επίλυση τους».

Τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έχουν ως εξής:

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2

ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.