Η πλατφόρμα είναι δωρεάν προσβάσιμη σε όλους και προσφέρει σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, εργαλεία που στόχο έχουν να αναμορφώσουν την εμπειρία μάθησης.

Το ζητούμενο τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της. Πρόσφατα το όραμα έγινε πολύ γρήγορα επιτακτική ανάγκη. Ο ρόλος των εταιρειών τεχνολογίας στην ψηφιακή αλλαγή είναι εμφανώς κομβικός. H Apple παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και υποστήριξη για να ενδυναμώσει τη μάθηση. Με αυτό το οικοσύστημα, η μάθηση γίνεται συνδεδεμένη, συνεργατική, δημιουργική και προσωπική για όλους, ανεξάρτητα από το πώς μαθαίνουμε, από πού μαθαίνουμε ή τι αγαπάμε να κάνουμε.

Το μοντέλο επιτυχίας του iPad στην Εκπαίδευση αποτελεί μία ιδιαίτερη μελέτη περίπτωσης στην Ελλάδα που εμπλουτίζεται με μία ακόμα καινοτομία, τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας learnipad.gr. Η πλατφόρμα είναι δωρεάν προσβάσιμη σε όλους και προσφέρει σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, εργαλεία που στόχο έχουν να αναμορφώσουν την εμπειρία μάθησης.

Με μια απλή περιήγηση στο learnipad.gr μπορεί κάποιος να ανακαλύψει εύκολα νέους τρόπους εμπλουτισμού της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσα από την εξατομικευμένη και διαδραστική μάθηση, οι οποίοι συμβάλλουν άμεσα στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των παιδιών. Οι μαθητές έρχονται σε επαφή με πιο καινοτόμους και ευχάριστους τρόπους εκμάθησης. Έτσι ένας ιστότοπος δίνει πρόσβαση σε έναν ολόκληρο εκπαιδευτικό κόσμο, που έχει διαμορφωθεί βάσει της εμπειρίας και της συνεργασίας της Apple με εκπαιδευτικούς για πάνω από 40 χρόνια.

Έλληνες καθηγητές έχουν δημιουργήσει σεμινάρια ειδικά για την αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων από τους μαθητές. Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια παρουσιάζουν πώς προσεγγίζουμε τη μάθηση με iPad, πώς οι γονείς μπορούν να διευκολύνουν τη μάθηση στο σπίτι και πώς η τεχνολογία εμπλουτίζει τη διαδικασία εκμάθησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.