ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν με το νέο σύστημα δίνουν εξετάσεις στη Φυσική. Όσοι διαγωνίστηκαν με το παλαιό σύστημα δίνουν εξετάσεις σε Φυσική και Λατινικά.

Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα.

Τα θέματα στη ‘ΦΥΣΙΚΗ’
2. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα.

Τα θέματα στη “ΦΥΣΙΚΗ” (Ημερήσια)
Τα θέματα στη “ΦΥΣΙΚΗ” (Εσπερινά)

Με την εξέταση των υποψηφίων στα μαθήματα Προσανατολισμού Φυσική και Λατινικά συνεχίστηκαν σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια.

Οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν με το νέο σύστημα δίνουν εξετάσεις στη Φυσική. Όσοι διαγωνίστηκαν με το παλαιό σύστημα δίνουν εξετάσεις σε Φυσική και Λατινικά.

Οι υποψήφιοι που διαγωνίζονται με το νέο σύστημα δίνουν εξετάσεις στη Φυσική. Όσοι υποψήφιοι των ΓΕΛ διαγωνίζονται με το παλαιό σύστημα δίνουν εξετάσεις σε Φυσική και Λατινικά.

Η αίσθηση που άφησε η πρώτη εβδομάδα των Πανελλαδικών είναι ότι τα περισσότερα μαθήματα δυσκόλεψαν τους υποψηφίους. Η Εκθεση, όπως εξετάστηκε φέτος, δηλαδή Νεοελληνική Γλώσσα μαζί με Λογοτεχνία, μπέρδεψε τους υποψηφίους.

Αν και η βαθμολόγηση τώρα ξεκινάει εκτιμάται ότι τα πολλά θέματα και ο συνδυασμός ερωτήσεων δυσκόλεψαν τους περισσότερους υποψηφίους με αποτέλεσμα οι βαθμολογίες να αναμένονται χειρότερες από την περσινές.

Και τα Αρχαία Ελληνικά δυσκόλεψαν τους υποψηφίους, ενώ καλύτερη αναμένεται σε σχέση με πέρυσι η εικόνα στα Μαθηματικά. Καλή εικόνα αναμένεται να έχουν τα γραπτά της Κοινωνιολογίας και της Βιολογίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.