ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Έως τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί το παζλ των αριθμών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, καθώς λείπει ο ακριβής αριθμός των υποψηφίων των ΕΠΑΛ. Το υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινώσει μόνο τον αριθμό των υποψηφίων των ΓΕΛ που δήλωσαν συμμετοχή στις εξετάσεις, ο οποίος ανέρχεται σε 82.159 (ΓΕΛ, ημερήσια και εσπερινά, παλαιό και νέο σύστημα).

Οι νέοι κανόνες Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς στις αίθουσες, αλλά προαιρετική για τους υποψήφιους.

Σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων. Το ίδιο θα ισχύει και στους χώρους προετοιμασίας και στους χώρους εξέτασης των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Επίσης, οι αίθουσες θα αερίζονται με φυσικό τρόπο και η χρήση ανεμιστήρων θα απαγορεύεται. Παράλληλα παραμένουν σε ισχύ και οι κανόνες που τέθηκαν σε εφαρμογή με το άνοιγμα των σχολείων.

Δηλαδή, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών, με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα. Τα κυλικεία θα παραμείνουν κλειστά και κατά το χρονικό διάστημα που θα διενεργούνται οι εξετάσεις.

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Οι Πανελλαδικές 2020 θα αρχίσουν στις 15 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 16 Ιουνίου για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων. Θα ολοκληρωθούν στις 26 Ιουνίου και 30 Ιουνίου αντίστοιχα. Στη συνέχεια θα γίνουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων από 1 έως και 13 Ιουλίου.

Το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.