Προβληματισμός πάντως επικρατεί στο υπουργείο για τις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου, του Γυμνασίου και ειδικά για τα παιδιά του Δημοτικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τάξεις με 20-22 παιδιά θα σπάσουν σε τρία τμήματα 7-8 μαθητές για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Τα παιδιά μέχρι τις 15 Ιουνίου θα κάνουν μαθήματα μόνο για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα και όχι για τα γενικής.

Προβληματισμός πάντως επικρατεί στο υπουργείο για τις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου, του Γυμνασίου και ειδικά για τα παιδιά του Δημοτικού.

Το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με το Open θα ήθελε μια παράταση του σχολικού έτους έως τις 30 Ιουνίου, ωστόσο σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό στο τραπέζι είναι ανοιχτό το σενάριο για έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς νωρίτερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό

Μεγάλο «στοίχημα» παραμένει για την κυβέρνηση η επαναλειτουργία των σχολείων και η ημερομηνία διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV το υπουργείο Παιδείας εξετάζει δύο ημερομηνίες για την έναρξη των πανελλαδικών, στις 22 ή στις 29 Ιουνίου.

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου είναι οι πρώτοι που θα ξαναμπούν σε τάξεις και μάλιστα σε ολιγομελή τμήματα. Αυτό εκτιμάται πως θα συμβεί μέσα στον Μάιο και συγκεκριμένα 11 ή 18 του μήνα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.