ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Το αναλυτικό πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Πέμπτης το υπουργείο Παιδείας.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Πέμπτης το υπουργείο Παιδείας.

Θυμίζουμε, οι Πανελλήνιες για τα ΓΕΛ ξεκινούν στις 15 Ιουνίου και για τα ΕΠΑΛ στις 16 Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2020– Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων 2020 πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να επιβεβαιώσουν και να υπογράψουν την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η προθεσμία για την ανωτέρω διαδικασία είναι από την Πέμπτη 7-5-2020 ως και την Πέμπτη 14-5-2020, ξεκινώντας με τους αποφοίτους.

Η ΑΔ απεστάλη (μέχρι τις 9 Απριλίου) από τους υποψηφίους και ήδη έχει καταχωριστεί ηλεκτρονικά από τα Λύκεια.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο και να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων και ότι αυτά πράγματι ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους, να υπογράψουν και στα δύο αντίγραφα και να παραλάβουν ένα, το οποίο και φυλάσσουν μέχρι το τέλος των εξετάσεων.

Αν οι υποψήφιοι, παρότι κληθούν από τους (Υπο)Διευθυντές των Λυκείων, δεν προσέλθουν, τότε η ΑΔ που έχουν ήδη υποβάλει, δεν θα ληφθεί υπόψη.

Πανελλήνιες 2020- Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Αν πρόκειται για υποψήφιο/α που επιθυμεί να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών Λυκείων, τότε η Αίτηση–Δήλωση μπορεί να συνοδεύεται από επιπλέον δικαιολογητικά που θα ζητήσει το Εσπερινό Λύκειο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.