ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Χθες οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά, ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού τους. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα των υποψηφίων των ΓΕΛ εδώ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί για τις Πανελλήνιες 2020 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.

Σημειώνεται ότι χθες οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά, ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού τους. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα των υποψηφίων των ΓΕΛ εδώ.

Στο μάθημα της Άλγεβρας κλήθηκαν να εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020.

Υπενθυμίζεται ότι οι φετινοί υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 στα ΕΠΑΛ είχαν εξεταστεί στις 16 Ιουνίου στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που «έπεσαν» στους φετινούς υποψηφίους, εδώ.

Πανελλήνιες 2020, ΕΠΑΛ: Τα θέματα στην Άλγεβρα

Λίγο μετά τις 10:00 το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα φετινά θέματα της Άλγεβρας που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Στα Μαθηματικά εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 από τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Οικονομίας και Πληροφορικής. Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών στις Πανελλήνιες 2020 εδώ.

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, πάλι, εξετάστηκαν σήμερα στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών. Δείτε τα θέματα των Αρχαίων στις Πανελλήνιες 2020 εδώ.

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά -Νέο σύστημα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.