Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί.

Δείτε πώς μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία σας
Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι αναρτημένες καταστάσεις στα σχολεία περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τη βαθμολογία του ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Tαυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί.

Τα Στατιστικά των Πανελλαδικών 2022 – ΠΙΝΑΚΕΣ Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Οι βαθμοί των Πανελλαδικών αναμένεται να εκδοθούν στις 1 το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουνίου 2022. Μέσα από το παρόν άρθρο θα ακολουθήσει σε ζωντανό χρόνο η ανάρτηση των πινάκων με τα στατιστικά στοιχεία των φετινών Πανελλαδικών. Τα στατιστικά των βαθμολογικών επιδόσεων των πανελλαδικών 2022 αναμένεται να κοινοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.