ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020: Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας:

Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-6-2020

ΧΗΜΕΙΑ – Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ – Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-6-2020

ΧΗΜΕΙΑ – Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων (με το Νέο και με το Παλαιό σύστημα) και των Επαγγελματικών Λυκείων 2020.

Οι Πανελλήνιες για τα ΓΕΛ ξεκινούν στις 15 Ιουνίου και στις 16 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΛ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-6-2020
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Για τα παιδιά που αρχίζουν τις Πανελλήνιες:

Στα παιδιά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα των εξετάσεων. Οι Πανελλαδικές που αρχίζουν αυτήν την περίοδο είναι ένας σημαντικός σταθμός στο πεδίο των οραματισμών του κάθε νέου.

Τους ευχόμεθα με στράτευση των πνευματικών τους δυνάμεων αλλά και με αυτοπεποίθηση στα όσα έχουν μέχρι στιγμής αποκτήσει μορφωτικά αγαθά και με καλή συνδυαστική χρήση των μορφωτικών τους αγαθών να έχουν επιτυχία και αυτό το οποίο θέλει ο καθένας να το κατορθώσει μέσα από τον αγώνα και την προσπάθειά του.

Να έχουν παντοτε υπόψιν τους ότι οι εξετάσεις δεν πρέπει να είναι ο αυτοσκοπός στη ζωή τους, είναι μια δοκιμασία επιτυχής και ευχόμεθα ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να χαρίζει στη ζωή τους τη δύναμη για να ξεπερνούν τα προβλήματα τις δυσκολίες και τις φουρτούνες της ζωής, και τελικώς να βαδίζουν επί των υδάτων χωρίς να βυθίζονται από το φόβο των προβλημάτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.