Την Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 η Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου, διοργάνωσε τον καθιερωμένο Παναποκορωνιώτικο Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, στο Νίππος Αποκορώνου στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. κ. Δαμασκηνός μετά πλειάδος Κληρικών του Αποκορώνου.
Στη συνέχεια στο κέντρο «ΙΠΠΟΚΟΡΩΝΙΟΝ» , πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση για τον παπα – Μιχάλη Χριστουλάκη ο οποίος διακονεί για δεκαετίες, ακόμη και ως συνταξιούχος, την ενορία Νίππους.
Ο τίτλος της εκδήλωση , την οποία διοργανώνουν οι Ενορίτε και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του χωριού ( Σύλλογος Γυναικών Νίππους «Περβολίτσια» και Σύνδεσμος Νιππιανών Αττικής «Ο Τίμιος Σταυρός») ήταν: «Τοιούτος ἐπρεπεν ημίν ιερεύς».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την οποία συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Κακατσάκης, για τον τιμηθέντα ιερέα ομίλησαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος του ευχήθηκε καλή διακονία στο έργο του, προσφέροντας του και έναν Σταυρό, ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο οποίος του προσέφερε την τιμητική πλακέτα του Δήμου, ο Γενικός Δ/ντής του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος κ. Νικόλαος Παπαδάκης, καθώς και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες, οι οποίοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον παπά Μιχάλη.
Προσθήκη σχολίου