ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ: Η οικογένεια, δίνει μάχη με το χρόνο για να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία ζωής στη Βοστώνη. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο φάρμακο μπορεί να ληφθεί μόνο από ασθενείς έως 2 ετών.

Η Ρία Γλωσσιώτη, επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ιστορία του παιδιού, της υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους Κύπριους πολίτες.

Η ίδια περιγράφει πως το αίτημα της οικογένειας για να τους δοθεί το απαιτούμενο ποσό για τη θεραπεία έχει απορριφθεί και μέχρι στιγμής το ελληνικό κράτος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

“Στην αρχή όταν κάναμε την αίτηση στον ασφαλιστικό φορέα, ο Υπ. Υγείας μας κάλεσε και μας είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί. Δυστυχώς ήταν αρνητική απάντηση από την Εθνική ασφάλεια μας είπαν όχι, μας είπαν ότι δεν υπάρχει ειδική βιβλιογραφία. Κάναμε ένσταση, η ίδια απόφαση και τη δεύτερη φορά.

Τους εξηγήσαμε ότι είναι καινοτόμο το φάρμακο.

Συνεχίζουμε δυνατά, το κράτος δεν μας έχει απαντήσει κάπου. Την Τετάρτη αφού ο σύζυγός μου έπαιρνε συνεχώς το Πρωθυπουργικό γραφείο του είπαν να στείλουν τα χαρτιά, το ιστορικό του μικρού.

Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το κράτος, αν θα βοηθήσει.

Ότι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας με τη βοήθεια του κόσμου”

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.