Οι Παναγιώτης Πετράκης και Ησαΐας Ματιάμπα αντάλλαξαν ρόλους συνεντευξιαστή και συνεντευξιαζόμενου - Θυμήθηκαν την περίοδο που μετείχαν στο «Just the Two of Us», μα και την απήχηση που είχε η σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ»

Πια το κέρδος των μετεχόντων στα talent shows δεν είναι διόλου σημαντικό.

Αυτό συνομολόγησαν οι Παναγιώτης Πετράκης και Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίοι συζήτησαν για τα χρόνια του «Just the Two of Us», των Μυστικών της Εδέμ, αλλά και πώς είναι σήμερα τα πράγματα για τα νέα παιδιά που δοκιμάζουν την τύχη τους στον χώρο του τηλεοπτικού θεάματος.

«Η ιστορία δείχνει ότι τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα shows δεν κάνουν κάτι μετά. Δυστυχώς σε αυτά τα shows σημασία έχουν η κριτές. Το υλικό υποτίθεται πως είναι οι παίκτες, αλλά, αντί να στοχεύουν στο υλικό, στοχεύουν στους κριτές και νομίζω ότι εκεί χάνεται η ισορροπία του παιχνιδιού. Τελικά μόνο στους κριτές κάνει καλό όλη αυτή η ιστορία. Όλοι ανέβηκαν λόγω της συμμετοχής τους», λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

«Τα Μυστικά της Εδέμ μού άνοιξαν πάρα πολλές πόρτες στη δουλειά μου, στο να μπορώ να κάνω πράγματα στο θέατρο πολύ πιο εύκολα, στο να πάρω πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στα αρνητικά αυτής της ιστορίας, εάν θέλω να το διυλίσω δηλαδή, θα μπορούσα να πω πως είχε φθάσει στ’ αφτιά μου πως συνάδελφοι δεν ήθελα να συνεργαστούν μαζί μου επειδή ήμουν πολύ ‘’τηλεοπτικός’’», ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Ομολόγησαν τη σχέση που έχουν αμφότεροι με την Πίστη, ήδη από τα πολύ μικρά τους χρόνια, ενώ, μάλιστα, τα παιδικά τους όνειρα περιελάμβαναν τους ενός (Γιώργος Πετράκης) να γίνει δεσπότης και του άλλου (Ησαΐας Ματιάμπα) να γίνει ιερέας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.