Παναγία των Παρισίων: Σύμφωνα με τον κ. Laurent Nunez, υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας δεν υπάρχουν θύματα ή τραυματισμοί προς το παρόν από την φωτιά που μαίνεται στην Παναγία των Παρισίων. Δεν είναι γνωστές οι καταστροφές στο εσωτερικό του καθεδρικού.

Δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σταματήσουμε την εξάπλωση στο ιστορικό βόρειο καμπαναριό της Παναγίας των Παρισίων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σταματήσουμε την εξάπλωση του Βόρειου Καμπαναριού, αλλά αν καταρρεύσει, δεν θα ήθελα να φανταστώ την έκταση της ζημιάς. Στέλνουμε σημαντικούς πόρους ανθρώπων και δύο ελικόπτερα στον χώρο, ανέφερε ο στρατηγός Jean-Claude Gallet, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Παρισιού. Τα ελικόπτερα εξυπηρετούν επί του παρόντος, την επιτήρηση της κατάστασης και καθοδηγούν τους πυροσβέστες που βρίσκονται κοντά στον καθεδρικό ναό.

Είμαστε πιο αποτελεσματικοί μέσα στον καθεδρικό ναό και δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί 400 πυροσβέστες στην Παναγία των Παρισίων.

Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ανέβαλε την ομιλία του την Τρίτη, συνεχίζει να βρίσκεται στην περιοχή.

Πολλοί πολίτες ρωτούν για τα βιτρό και τα Ιερά Λείψανα που φυλάσσονται μέσα στον Καθεδρικό. Η απάντηση της πυροσβεστικής για τα Ιερά Λείψανα στο εσωτερικό του Ναού και τις τοιχογραφίες είναι η εξής:

Πολλοί από εσάς μας ρωτούν αυτήν την ερώτηση, την οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε ενώ οι πυροσβέστες εξακολουθούν να εργάζονται. Θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε γιατί δεν γίνεται επέμβαση από αέρος στην φωτιά της Παναγίας των Παρισίων.

παναγια των παρισίων φωτιά καμπαναριό

παναγία παρισίων φωτιά

παναγία παρισίων φωτιά

παναγία παρισίων φωτιά καμπαναριό

παναγια των παρισίων φωτιά

παναγία των παρισίων

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.