ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Προίκα για την κόρη το κτήμα - Πλήρωσε πανάκριβα τα συμβόλαια.

΄΄Μέσω αγγελίας στη Χρυσή ευκαιρία ενδιαφέρθηκαν το 2020 να αγοράσουν το κτήμα ως προίκα για την κόρη, μέσα στα χρόνια του κορονοιού. Πολλά λόγια δεν είχαν με την τοπική κοινωνία.

Δεν είχαν δώσει δικαίωμα για εγκληματική συμπεριφορά στην περιοχή, έκαναν μεροκάματα σε συνεργασία με άλλους ντόπιους. Δεν ήθελε πολλά πολλά αυτός με κανέναν.

Ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Πλήρωσε πανάκριβα τα συμβόλαια, τα τοπογραφικά όλα, φάνηκε άνθρωπος με σημαντική οικονομική επιφάνεια στην αρχή, δεν έκανε παζάρια. Σε καμία περίπτωση δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Είχε κουλτούρα της ζωής του να πίνει γάλα από κατσίκες και να ζει έτσι διαφορετικά.΄΄

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Ελευθερίου Σέβη 1 μήνα πριν

    Το Κράτος δικαίου έστειλε πάνω από 5 περιπολικά περίπου τοσα έδειξε η τηλεόραση θα μας τρελάνουν δεν ασχολούνται με προβλήματα δεν τους ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός πάρα νοιάζονται και προστατεύουν Πακιστανός Αφγανους κτλ η εκκλησία σιωπή Πρέπει στις ευροεκλογες να κατά ψηφίσουν τα κόμματα που ψήφισε το νομοσχέδιο και τους υπουργούς με αποχή γιατί η αποχή τους είναι Ναι

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.