Χριστιανοί γονείς στο Πακιστάν αναγκάζονται να δίνουν στα παιδιά τους ισλαμικά ονόματα, προκειμένου να αποφύγουν κρούσματα κακοποίησης στα σχολεία.

Όπως γράφει το christiantoday.com, τα χριστιανόπουλα δέχονται επιθέσεις από μουσουλμάνους συμμαθητές τους, ή ακόμα και από εκπαιδευτικούς.

Πολλοί δίνουν στα παιδιά τους ισλαμικά ονόματα, ώστε να μην ξεχωρίζουν ως Χριστιανοί και να αποφεύγουν τις διακρίσεις σε σχολεία πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ακόμα και σε επίπεδο κολλεγίων.

Εκτός από τους φόβους για διακρίσεις στα σχολεία, υπάρχει έντονη ανησυχία για κακοποίηση αυτών των παιδιών ακόμα και για απαγωγές.

Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι το να πείσουν κάποιον να ασπαστεί το Ισλάμ , αυτό τους εξασφαλίζει την αιώνια ζωή. Έτσι αν οι αρχικές τους προσπάθειες αποτύχουν, τότε στρέφονται στις απαγωγές.

Οι οργάνωση International Christian Concern, μόνο το Σεπτέμβριο έχει καταγράψει τρεις περιπτώσεις κοριτσιών που απήχθησαν και αναγκάστηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ, ωστόσο εκτιμάται ότι ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος.
Μάλιστα όταν οι γονείς καταγγέλλουν τα περιστατικά στην αστυνομία, δεν βρίσκουν καμία συμπαράσταση

από orthodoxia agency

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.