ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ : Πιστώθηκαν τελικά, το µεσηµέρι της περασµένης Τετάρτης, µε τη «συνηθισµένη» καθυστέρηση και αρκετή γκρίνια -δικαίως- από τους παραγωγούς, οι πρώτες συνδεδεµένες ενισχύσεις, µαζί µε κάποια υπόλοιπα από την περσινή ενιαία.

Το βάρος, σε αυτή τη φάση πέφτει στο επόµενο πακέτο συνδεδεµένων, που παραδοσιακά αφορά τα ζωικά και τις υπόλοιπες ενισχύσεις φυτικών.

Μια πληρωµή που όχι µόνο πρέπει να γίνει οµαλά, αλλά ίσως και να επισπευσθεί, δεδοµένης της δραµατικής κατάστασης στον κλάδο της κτηνοτροφίας λόγω των αυξήσεων στις τιµές των ζωοτροφών, σε συνδυασµό µε τα υψηλά κόστη σε ρεύµα κλπ, που έχουν ανεβάσει σε υψηλά επίπεδα το κόστος παραγωγής, φέρνοντας σε απόγνωση αρκετές από τις εκµεταλλεύσεις της χώρας µας.

Η πληρωµή αυτή κατά το σύνηθες τοποθετείται µέσα στη Μεγάλη Εβδοµάδα, ωστόσο ο ένας µήνας που πήγαν πίσω οι πρώτες συνδεδεµένες, δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτρέψουν στους αρµόδιους να διεκπεραιώσουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τρέξουν την πίστωση µέχρι τη Μεγάλη Πέµπτη 21 Απριλίου. Υπό τις παρούσες συνθήκες µια αναβολή της πληρωµής, όπως έγινε πέρυσι που έφτασε 20 Μαΐου, θα ήταν τραγικό για τους κτηνοτρόφους, που πνίγονται λόγω έλλειψης ρευστότητας.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΟΥ : Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Απριλίου 2022 είναι οι εξής.

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Απριλίου 2022 την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

(Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Απριλίου 2022 όπως το Δημόσιο)

(Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Απριλίου 2022 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο)

Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων
ΕΦΚΑ-Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ Απριλίου 2022 – Πληρωμή
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΟΥ : Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Μηνιαίο Ενημερωτικό Σύνταξης συνταξιούχων Δημοσίου

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 17ης Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Συγκεκριμένα:

– Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Απριλίου 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις

Πληρωμή συντάξεων Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΓΑ και Επικουρικές

Ποιες ώρες εμφανίζονται τα ποσά των συντάξεων στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.