ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΩΡΑ: Επεισόδιο μεταξύ νεωκόρου και πολίτη έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα σε Εκκλησία του Παγκρατίου κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, 9 το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια της Θειας Λειτουργίας, 41χρονος γνωστός στην περιοχή έφτασε στον Ιερό Ναό με σκοπό να συμμετέχει στο μυστήριο της Θείας Λειτουργίας κάτι το οποίο έκανε κάθε Κυριακή.

Στην είσοδο είχε λεκτική αντιπαράθεση με Νεωκόρο του Ναού ο οποίος του απαγόρεψε να μπει στην Εκκλησία επειδή είναι ομοφυλοφιλος και πως ήταν τεράστια ντροπή το νομοσχέδιο που ήρθε και ότι δήθεν ο Ιερέας δεν ήθελε να τον δει. Αμέσως παρενέβησαν πιστοί από το εκκλησίασμα αντιδρώντας στη συμπεριφορά του Νεωκόρου υπερασπιζόμενοι τον 41χρονο, λέγοντας ότι δεν είναι συμπεριφορά που αρμόζει σε εκκλησιαστικό άντρα αυτή, να διώχνει έναν άνθρωπο χωρίς κανένα δικαίωμα από την Εκκλησία.

Στο περιστατικό ενεπλάκη και ο εφημέριος του Ναού ο οποίος αφού έμαθε τι συμβαίνει επέπληξε τον Νεωκόρο διαβεβαιώνοντας τον 41χρονο ότι καμία τέτοια εντολή δεν είχε δώσει ότι ο Νεωκόρος έδρασε αυτοβούλως και αυθαίρετα και αφού ζήτησε συγνώμη από τον 41χρονο ο οποίος ήταν έκπληκτος από την λεκτική επίθεση που είχε δεχτεί εισήλθαν μαζί στον Ιερό Ναό με κάποιους από τους πιστούς να χειροκροτούν τη στάση του Ιερέα.

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.