ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια προσφυγικές και μεταναστευτικές κοινότητες, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι και δημοτικές κινήσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας γιορτάζει την 21η Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και καλεί τους μαθητές στην Αθήνα αυτό το σαββατοκύριακο να δείξουν πως: “Η νέα γενιά έχει ιδανικά! Ρατσισμός- Καταστολή ποτέ και πουθενά!”
Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας παίρνει μέρος το Σάββατο στην Πλατεία Κυψέλης μαζί με Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους για τα δικαιώματα όλων μας σε υγεία, μόρφωση και ζωή!

Επιπλέον καλεί τους μαθητές από όλη την πόλη να πάρουν μέρος σε εκδηλώσεις και δράσεις που οργανώνονται σε γειτονιές της Αθήνας από φορείς, εργαζόμενους και φοιτητές. Να στολίσουν τις γειτονιές τους με συνθήματα και γκράφιτι.

Το κείμενο των μαθητών

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών διακρίσεων καθιερώθηκε όταν πριν 61 χρόνια η Αστυνομία του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική άνοιξε πυρ και δολοφόνησε μαθητές και φοιτητές που διεκδικούσαν τα δικαιώματα του μαύρου πληθυσμού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.