Αφού συνέθεσαν με τα πλακίδια του τάνγκραμ την κορδέλα, το διεθνές σύμβολο για τον καρκίνο του μαστού, την περιέβαλαν με μια καρδιά σχηματισμένη με τα σώματά τους, αποτελώντας οι ίδιες τους κρίκους μιας αλυσίδας αγάπης.

Στο πλαίσιο δράσεων του 9ου Sail for Pink, της μεγαλύτερης διαδικτυακής εκστρατείας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης, η ομάδα Face Up, που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τον Στέφανο Ματσουκαλίδη βιντεογράφο και πιστοποιημένο χειριστή drone, εμπνευστή και ενορχηστρωτή των δράσεών της,ενώθηκε και φέτος για να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση χιλιάδων γυναικών απέναντι στην πρόληψη της νόσου.

Δείτε το βίντεο:

Είκοσι τέσσερις γυναίκες-μέλη της ομάδας συμμετείχαν στη συμβολική φωτογράφιση που έγινε φέτος σε άλλο ένα σημείο αναφοράς της πόλης, το Κάστρο του Επταπυργίου, παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή, του κεντρικού συνθήματος της φετινής εκστρατείας, «Γίνε κομμάτι της Ελπίδας». Αφού συνέθεσαν με τα πλακίδια του τάνγκραμ την κορδέλα, το διεθνές σύμβολο για τον καρκίνο του μαστού, την περιέβαλαν με μια καρδιά σχηματισμένη με τα σώματά τους, αποτελώντας οι ίδιες τους κρίκους μιας αλυσίδας αγάπης.

Η συμβολή της χρήσης drone στην εντυπωσιακή καταγραφή της εν λόγω δράσης ήταν καθοριστική και αδιαμφισβήτητη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η αξιοποίηση της τεχνολογίας drone από έναν έμπειροχειριστή και ταυτόχρονα ευαισθητοποιημένο πολίτη όπως είναι ο Στέφανος Ματσουκαλίδης με επιδεξιότητα κι ευαισθησία αιχμαλωτίζει τη μέθεξη που δημιουργούν οι ομάδες και αποτελώντας πλέον το σήμα κατατεθέν των δράσεων της ομάδας Face Up.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.