ΕΦΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ : Ο ΟΓΑ μετέφερε στον ΕΦΚΑ όλο το μητρώο και τις παροχές, αλλά από τον ΟΓΑ παρέμειναν πολύ λίγοι υπάλληλοι. Το βάρος έπεσε και πάλι στον κορμό των παλαιών υπαλλήλων του ΙΚΑ Tηλεργασία των υπαλλήλων στην πανδημία; Αυτό είναι ανέκδοτο. Ποιος μπορεί να δουλέψει από το σπίτι όταν δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική σύνδεση με το κέντρο;

Τι συμβαίνει και δεν έχει προχωρήσει στην πραγματικότητα η ενοποίηση με τα Ταμεία που ενσωμάτωσε το 2017;

Tι συμβαίνει με τις πάνω από 250.000 εκκρεμείς συντάξεις, τη μείωση των εσόδων τουλάχιστον κατά 30%, τη μείωση του προσωπικού κατά 40%, την εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιωτικές εταιρείες και την ταλαιπωρία όλων όσοι ακόμη και για μια προσωρινή σύνταξη πρέπει να περιμένουν χρόνια;

Και γιατί, τελικώς, χρειάστηκε το 2017 να δημιουργηθεί αυτός ο γίγαντας μέσα σε μια μέρα που σήμερα κινδυνεύει να μείνει με πήλινα πόδια, όταν η μετάβαση αυτή μπορούσε να γίνει σταδιακά και ήρεμα μέσα σε περισσότερα χρόνια, διατηρώντας τρία Ταμεία και όχι… όλα σε ένα;

Συνταξιούχος Δημοσίου θέλει, επίσης, να αναγνωρίσει τα 12 χρόνια που έχει περάσει ως εργαζόμενη στη Σουηδία.

Αναζητεί εναγωνίως τον κατάλληλο υπάλληλο του ΕΦΚΑ που θα αποστείλει το σχετικό έγγραφο από τον ΕΦΚΑ στη Σουηδία για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τον αναζητούμε κι εμείς, έχοντας γνωστοποιήσει αυτό το απλό ερώτημα ακόμη και στα κεντρικά της διοίκησης του ΕΦΚΑ. Περιμένουμε.

Χήρα συνταξιούχου ναυτικού: Οχι μόνο δεν έχει λάβει μέρος των εξόδων κηδείας από το πρώην ΝΑΤ εδώ και έναν χρόνο, αλλά δεν έχει πάρει καμία απάντηση για το πότε θα βγει η σύνταξη. Δεν έχει άλλους πόρους.

Ξαφνικά, μετά τον θάνατο του συζύγου, έπεσε στην ανέχεια. Τι να της απαντήσουμε, όταν ρωτά πόσο θα περιμένει; Το ΝΑΤ έχει αποψιλωθεί εντελώς. Οι υπάλληλοι και η διευθύντρια κάνουν τα αδύνατα, δυνατά.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020- ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο δίμηνο οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνιζαν αύξηση κατά 22,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, και όλα προμήνυαν πως θα είχαμε την καλύτερη τουριστική περίοδο της τελευταίας δεκαετίας.

Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η εικόνα άλλαξε άρδην. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΤτΕ, τον Μάρτιο τα έσοδα σημείωναν βουτιά 71% σε σχέση με πέρσι, με τις εισπράξεις να φτάνουν μόλις τα 92 εκατ. ευρώ, έναντι 318 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Μηδενικό θα είναι εκ των πραγμάτων το ταμείο του τουρισμού τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ, όπως προβλέπουν επιχειρηματίες του χώρου, έχει χαθεί και το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.