Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Τι ισχύει για τις περιοχές που επλήγησαν από την “Ελπίδα”.
Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Η αργία της λειτουργίας αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται της επόμενες ώρες στην Κρήτη σύμφωνα με όσα είπε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο μετεωρολόγος Σάκη Αρναούτογλου, μιλώντας για την έλευση της κακοκαιρίας “Ελπίδα” από το νησί.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν και στιγμές που ο καιρός θα δείχνει να “ανοίγει”, κάτι που όμως δεν πρέπει να μας ξεγελά.
“Σε πολύ λίγη ώρα μπορεί να πέσουν πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού!” ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως χιόνια αναμένεται να πέσουν και στις νότιες παραθαλάσσιες περιοχές.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, το βράδυ αναμένονται πιο έντονα τα καιρικά αυτά φαινόμενα, τα οποία θα αρχίσουν να υποχωρούν από το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο θα διατηρηθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.