Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στην Ενορία Κιβερίου στην Αργολίδα η προγραμματισμένη εκδήλωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου προ των εορτών των Χριστουγέννων με ομίλα από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου με θέμα «Τόλμησε να γίνεις άγιος».

Προηγήθηκε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού “Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος”, ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου.

Ο Εφημέριος της Ενορίας Πρωτ. Πέτρος Αθανασοπουλος στο τέλος της εκδήλωσης εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ευχαρίστησε πρωτίστως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο για την ευλογία του ώστε να πραγματοποιηθεί η αποψινή εκδήλωση και κατόπιν τον π. Θεμιστοκλή για τον κόπο που έκανε να έλθει από την Αθήνα στο Κιβέρι ώστε να εμπνεύσει και να ωφελήσει με το λόγο του τους πιστούς , καθώς και να κομίσει προς ευλογία των πιστών το Ιερό λείψανο του Αγίου ιερομάρτυρος Ελευθέριου και των αγίων ενδόξων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης.

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν παρόλη την κακοκαιρία στο μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, αλλά και στην ομιλία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.