Απάντηση του π. Νικόδημου Φαρμάκη για σχόλια αναγνώστη στο blog της «Ζούγκλας»- Αγαπητοί μου κρυμμένοι πίσω από ανωνυμίες!! Το κείμενο κατ’ αρχάς γράφτηκε το 2017!!! Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε!

Δεύτερον, εμένα δεν μου χαρίστηκε καμία καρέκλα από τον μακαριστό Χριστόδουλο και άρα δε με χώρισε ή ένωσε θέση ευθύνης. Τον ήξερα και τον βίωσα σαν παραδελφό μου στο Μοναστήρι μας!

Τρίτον, κλήθηκα και εντάχθηκα στη δύναμη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής με τη μέριμνα του μακαριωτάτου Αρχιεπισκό που μας κ. Ιερώνυμου. Με εμπιστεύθηκε και μου έδωσε θέσεις ευθύνης τέτοιες που με έκαναν από το 2010 να εργάζομαι νυχθημερόν πρώτον για την εκκλησία, μετά για τον άνθρωπο και έπειτα να τον βγάλω ασπροπρόσωπο γιατί κάτι ανθρωπάκια του χτυπούσαν πάντα από που κατάγομαι πνευματικά, ποιος είμαι και τι έκανα!!!

Έτσι συνεχίζω μέχρι σήμερα και δεν θα αλλάξω για κανένα ανθρωπάριο που μη έχοντας με τι ασχοληθεί κουτσομπολεύει !!! Δεν θα αλλάξω ποτέ και δεν θα δείξω τίποτε άλλο από αυτό που είμαι!!! Καταλάβετέ το!!! Αυτό εκτίμησε και ο Μακαριώτατος! Κι εκτιμά αυτό που μας ενώνει!!! Μας ενώνουν οι αδικίες, ο πόνος και οι θλίψεις που υποστήκαμε μέσα στην εκκλησία!!! Επιτέλους σκασμός!!!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.