Πολλές είναι οι ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω σ’αυτόν που έγραψε όλα αυτά. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν φοράει παντελόνια ή και άν τα φοράει δεν ξέρει να τα τιμά.

Ποιός τον έδωσε το λόγο?? Μήπως κάποιος παπάς??? Γιατί μιλάει με τόση άνεση και βεβαιότητα για τα τόσα θέματα που αφορούν την Εκκλησία της Ρόδου.

Τόση χολή?τόση κακία? Που είναι ο Χριστός??? Ή αχαριστία και έλλειψη σεβασμού στο Πρόσωπο Ενός Ιεραρχου Είναι Ότι χειρότερο και μάλιστα για τον Σεπτώ μας Ποιμενάρχη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ Κύριλλο , Αυτός που Σποβτην αρχή που ήρθε στο Νησί μας έγινε ένα με όλους μας, που ενδιαφέρθηκε και ενδιαφέρετε για όλες τις ενορίες και τα Μοναστήρια, που έχει την πόρτα Του ανεκτή σε όλους και το Κυριότερο δεν έχει ποτέ του κρατούμενα για κανένα ακόμα και γι’αυτούς που τον κατηγορούν , ως πνευματικός πατέρας στέκεται στο πλευρό σε όποιον το έχει ανάγκη και του το ζητήσει.

Αν έκανε όλα αυτά που του πρωσαψατε να είστε βέβαιος ότι θα γνωρίζατε πρώτος γιατί δεν θα είχατε καμία θέση μέσα στην Μητρόπολη Ρόδου και θα ψάχνατε άλλη Μητρόπολη να σας δεκτή.

Τελικά η πολύ καλοσύνη βλάπτει πολύ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που είναι κρυμμένοι πίσω από το δάκτυλο τους ( Και τους γνωρίσουμε δυστυχώς) και ίσως φοράνε και ράσα πως δεν τους τιμά αυτό που κάνουν για πολλούς λόγους που τελικά τους αγνοούν ακόμα και το ότι φοράνε ράσο το οφείλουν στον Επίσκοπο τους και άν έχουν μια ενορία δεν τους δόθηκε προίκα , είναι εκεί γιατί το θέλει ο Μητροπολίτης και εξ ονόματος Του μπορούν να στέκονται μπροστά από την Αγία Τράπεζα.

Ας σκεφτούν και τους Πνευματικούς νόμους που τελικά απο αυτούς δεν ξεφύγει κανένας μας.
Τέλος για τον πατέρα που αναφέρεστε ως παρατρεχάμενο…. Δεν μπορείτε να φτάσετε ούτε στο μικρό του δάκτυλο, στην μόρφωση στην παιδεία στην αγάπη που δείχνει σε όλους και κυρίως στην διακονία του στα γραφεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
* θα ήθελα πολύ να έγραφες το όνομα σου να ξέραμε ποιος ή ποιοί είστε *

Π. Μιχαήλ Κρητικού
Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Παλαιάς Πόλεως Ρόδο

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.