ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Τι αναφέρει ο Ιερέας από το Αγρίνιο π Κωνσταντίνος Καντάνης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του.

Για παραποιημένες δηλώσεις κάνει λόγο στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο Ιερέας από το Αγρίνιο π Κωνσταντίνος Καντάνης σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Το όλο ζήτημα ξεκίνησε όταν η εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ του ANT1 αλίευσε ένα βίντεο από το TIK TOK όπου ο Ιερέας εξέφρασε τη γνώμη του για τη διαφήμιση του Pantene παραλληλίζοντας την με την απόσυρση από το Υπουργείο Παιδείας του βίντεο για την προγεννητική αγωγή στα σχολεία ενώ στη συνέχεια το θέμα έπαιξαν τα τοπικά site του Αγρινίου υιοθετώντας πλήρως τη γραμμή ANT1, από όπου εστάλη στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , βγήκε το άρθρο όπως το δημοσίευσαν τα υπόλοιπα site και μετά όμως κατέβηκε.

Στον ιερέα για αυτά που ακούγεται να λέει με το στόμα του στο βίντεο απάντησε ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός μέσα από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καταθέτωντας τη γνώμη του

Τόνισε δε ο π Κ Κωνσταντίνος Καντάνης, πως έρχονται μηνύσεις με αγάπη πάντα. Η δικηγορική εταιρία των Αθηνών στην οποία ανήκει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE προτίθεται να διευκολύνει τον Ιερέα.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.