ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Για νέο συγκλονιστικό θαύμα στην Εκκλησία του Λυκαβηττού μίλησε χθες κατά τη Θεία Λειτουργία της Αγίας Σοφίας ο π Δημήτριος.

΄΄Ας έχουμε πίστη , ας έχουμε ελπίδα , ας έχουμε αγάπη.

Σας ομολογώ σήμερα πως δεν δείχνουμε την πίστη μας στο Θεό αλλά στους ανθρώπους. Χιλιάδες άνθρωποι έρχονται εδώ στους Αγίους Ισιδώρους στους οποίους θαυματουργεί ο Τίμιος Σταυρός. Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν γογγύζουν , που δεν παραπονέθηκαν ποτέ, γιατί μου έστειλες αυτήν την ασθένεια, ή γιατί έγινε αυτό σε μένα.

Κύκκου: ”H μονομερής απόφαση του Οικουμενικού Πατριάρχη απειλεί την πανορθόδοξη ενότητα”

Αλλά έρχονται όπως ήρθε προχθές ένα περιστατικό που περπάτησε και λέει πάτερ εδώ δεν ήρθα εγώ για μένα, με το Θεό θα τα καταφέρω, εγώ ήρθα για το παιδί μου. Εγώ ξέρω τη ζωή μου, η κατάσταση μου είναι φθίνουσα, πάω σε παραλυσία.

Την κοιτάω μέσα στα μάτια και της λέω, εσύ αν δεν γίνεις καλά πως θα αναθρέψεις το παιδί σου και γύρισε και μου είπε, δεν παραπονέθηκα για μένα, και με το που ακούμπησε ο Τίμιος Σταυρός στο σώμα της έδειξε τη μεγαλοπρέπεια του ο Θεός και όπως σηκώθηκε και περπάτησε και ανεβοκατεβαινε κάτω τα σκαλιά. Η μάνα αυτή είχε και την ελπίδα και την αγάπη και την πίστη.

Όλα αυτά τα λέω εμπειρικά.

Και εγώ όταν αρρώστησα σε μικρή ηλικία δεν παραπονέθηκα και εμφανίστηκε στη μητέρα μου ο Άγιος Νεκτάριο.

Είδα με τα μάτια μου τον Άγιο Δημήτριο.΄΄

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.