ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Καθήλωσε για άλλη μια φορά με το κήρυγμά του ο π Δημήτριος στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού που τελέσθηκε Θεία Λειτουργία των Αγίων Πατέρων.
Κάποια στιγμή ξέσπασα για κάποιο ιδιαίτερο λόγο και πολλοί θα αναρωτηθήκατε. Πραγματικά πιστεύω πως η παρουσία της Παναγίας και του Κυρίου μας και του Τιμίου Σταυρού είναι ζωντανή.
Ευχήθηκα εκείνη την ώρα που ξέσπασα σε λυγμούς, να αντέξει η καρδιά μου. Είναι αληθινός ο άρτος που γίνεται σώμα. Πραγματική η οπτασία της Θεία Λειτουργίας.
Είμαι πολύ μικρός και πολύ ασήμαντος όμως και σήμερα ένα απλό ξέσπασμα ένα απλό φτερούγισμα και τα περιστέρια που έκαναν κύκλους στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.
Δεν θέλω να αναφέρω τίποτα περισσότερο, δεν μπορώ να εκφραστώ με άλλα λόγια και δεν μου επιτρέπεται να εκφραστώ με άλλα λόγια.
Όσοι έχετε άρρωστους ανθρώπους παίρνετε το λαδάκι από το βιβλιοπωλείο και σταυρώστε τους δικούς σας ανθρώπους και πείτε Σταυρέ που είσαι εκεί ψηλά βοήθησε με.
Την ώρα που προσεύχευσθε κοιτάξτε την Παναγία στα μάτια. Είναι η παρηγοριά μας και μας βοηθάει όλους κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους.