ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ : Άνοιγα τους κάδους και ό,τι βιβλία έβρισκα τα μάζευα και τα άνοιγα για να δω αν έχουν τον Σταυρό ή την Παναγία.

Π Δημήτριος: Μικρό παιδί μάζευα τα θρησκευτικά βιβλία από τα σκουπίδια και μου εμφανίσθηκε η Παναγία- Όταν ήμουν μικρό παιδί του Δημοτικού στα Χανιά, τα άλλα τα παιδιά πετούσαν τα σχολικά βιβλία στους κάδους σκουπιδιών δίχως να λογαριάζουν αν είχαν κάποια θρησκευτική εικόνα ή κάτι σχετικό μέσα.

Ήταν ένα βιβλίο θρησκευτικών και εγώ μάζευα τα βιβλία από τους κάδους, τους άνοιγα και ότι βιβλία έβρισκα τα ξεφύλλιζα για να δω αν είχαν ένα σταυρό ή μια εικόνα.

Αν είχαν πήγαινα και τα έθαβα γιατί το θεωρούσα αμαρτία να κάψουμε βιβλία με Σταυρούς και την Παναγία.

Πήρα το βιβλίο θρησκευτικών και το πήγα σπίτι , έβαλα μερικά ξύλα και έβαλα τα θρησκευτικά βιβλία στη φωτιά. Όπως κοίταζα το βιβλίο που καιγόταν, εκείνη τη στιγμή , το είδαμε όλη η γειτονιά και η μητέρα μου, ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ένα εξώφυλλο , ανέβηκε πάνω και κάθισε εδώ στην αγκαλιά μου στην καρδιά μου, ήταν η Παναγία η δακρυρροούσα, μόνο το κεφάλι της, οι φλόγες την κρατούσαν πάνω και έπεσε στην αγκαλιά μου.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.