ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ : Άνοιγα τους κάδους και ό,τι βιβλία έβρισκα τα μάζευα και τα άνοιγα για να δω αν έχουν τον Σταυρό ή την Παναγία.

Π Δημήτριος: Μικρό παιδί μάζευα τα θρησκευτικά βιβλία από τα σκουπίδια και μου εμφανίσθηκε η Παναγία- Όταν ήμουν μικρό παιδί του Δημοτικού στα Χανιά, τα άλλα τα παιδιά πετούσαν τα σχολικά βιβλία στους κάδους σκουπιδιών δίχως να λογαριάζουν αν είχαν κάποια θρησκευτική εικόνα ή κάτι σχετικό μέσα.

Ήταν ένα βιβλίο θρησκευτικών και εγώ μάζευα τα βιβλία από τους κάδους, τους άνοιγα και ότι βιβλία έβρισκα τα ξεφύλλιζα για να δω αν είχαν ένα σταυρό ή μια εικόνα.

Αν είχαν πήγαινα και τα έθαβα γιατί το θεωρούσα αμαρτία να κάψουμε βιβλία με Σταυρούς και την Παναγία.

Πήρα το βιβλίο θρησκευτικών και το πήγα σπίτι , έβαλα μερικά ξύλα και έβαλα τα θρησκευτικά βιβλία στη φωτιά. Όπως κοίταζα το βιβλίο που καιγόταν, εκείνη τη στιγμή , το είδαμε όλη η γειτονιά και η μητέρα μου, ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ένα εξώφυλλο , ανέβηκε πάνω και κάθισε εδώ στην αγκαλιά μου στην καρδιά μου, ήταν η Παναγία η δακρυρροούσα, μόνο το κεφάλι της, οι φλόγες την κρατούσαν πάνω και έπεσε στην αγκαλιά μου.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.