ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Με μια πρόταση «φωτιά» ζητά την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 ετη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 ετη, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός, που έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις παραπομπής του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

«Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την κυρίαρχη θέση που είχε στην εν γένει λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κιβωτού, την εμπιστοσύνη που επεδείκνυαν σε αυτόν τα παιδιά αλλά και το ιερατικό του σχήμα, ενεργώντας με ένα κοινό μοτίβο εγκληματικής συμπεριφοράς και με ένα πανομοιότυπο τρόπο προσέγγισης των ανηλίκων, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των 2 ανηλίκων» αναφέρει μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Μάλιστα, αποδομεί τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι πρόκειται περί μιας μεθοδευμένης κατασκευής γεγονότων, ιδίως από τον πρώτο καταγγέλλοντα οποίος -κατά τον ιερέα- υποκίνησε τον έτερο παθόντα, να καταθέσει ότι έπεσε θύμα γενετήσιας παρενόχλησης, προσκομίζοντας πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, ιδίως μαρτυρικές καταθέσεις, προκειμένου να αντικρουσει την σε βάρος του κατηγορία.

«Οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί, καθώς υπάρχει πληθώρα διασταυρούμενων και πολλάκις επαληθευμένων μαρτυρικών καταθέσεων ανθρώπων που εργάζονταν ή φιλοξενούνταν στην Κιβωτό ή είχαν έρθει σε προσωπική επικοινωνία με τους παθόντες κι οι οποίοι άπαντες επιβεβαιωνουν τις καταγγελίες» σημειώνει ο εισαγγελέας.

Ο κ. Νομικός με την πρόταση του ζητά από το δικαστικό συμβούλιο να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον πατέρα Αντώνιο μετά την απολογία του.

Τι είχε πει στην απολογία του
Υπενθυμίζεται, ότι ο ιδρυτής της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» είχε απολογηθεί για περισσότερες από 4 ώρες για τα αδικήματα της κακουργηματικής κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση της εμφάνισης 1 φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας μέσω των συνηγόρων του φέρεται να είχε προσκομίσει βίντεο, που όπως υποστηρίζει, αποδεικνύει ότι την ημέρα που έκανε καταγγελία ο 19χρονος ότι τον θώπευσε ο ιερέας, ο πατέρας Αντώνιος βρισκόταν άλλου, όπως και ο καταγγέλλων. Όταν ερωτήθηκε από την ανακρίτρια σχετικά με τον λόγο που θα είχε ο 19χρονος να στήσει σκευωρία σε βάρος του, ο ιερέας φέρεται να ισχυρίστηκε πως «ο 19χρονος είχε έντονη παραβατική συμπεριφορά». Μάλιστα, ο κατηγορούμενος παππάς φέρεται να επικαλέστηκε και φωτογραφικό υλικό με το οποίο ισχυρίζεται ότι μετά την καταγγελία ο 19χρονος έκανε πολυτελή ζωή γεγονός που κατά τον ίδιο αποτελεί ένδειξη ότι ενδεχομένως χρηματίστηκε.

Ο επικεφαλής της οργάνωσης είχε υποβάλλει πολυσέλιδο υπόμνημα στο οποίο ότι προφανείς σκοπιμότητες τον οδήγησαν σε αυτή τη θέση. «Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, (τονίζεται ο αριθμός 2), καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης τη ΚΙΒΩΤΟΥ, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δυο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα, η επόμενη «αντέγραφε» τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της προηγούμενης (!!!)» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μεθοδευμένη δράση του πρώτου και κύριου καταγγέλλοντος εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών» σημείωνε στις εγγραφές εξηγήσεις του συμπληρώνοντας πως «παιδιά που ενυπόγραφα και με αποδείξεις διέψευσαν τον 19χρονο, υπέστησαν άγριο ξυλοδαρμό, από αγνώστους και απειλές να ανακαλέσουν».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – Πατήρ Αντώνιος – Κιβωτός του Κόσμου: Ο Άγιος Νεκτάριος με τους διωγμούς και τις συκοφαντίες κέρδισε τον παράδεισο.

΄΄Αναμενόμενη η πρόταση εισαγγελέα και καλοδεχούμενη .

Θελουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους Και της σκευωρίας .

Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την “πειρατική” εισβολή στην κιβωτό του κόσμου. Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα .

Με πιστη στο Θεο και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη .

Ο αγιος Νεκταριος με τους διωγμούς και τις συκοφαντίες κέρδισε τον παράδεισο.΄΄

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.