Συγκλονίζει ο αγαπητός και πάντοτε μεστός και μαχητικός πατήρ Ανανίας Κουστένης, ο οποίος παρά τα γηρατειά του, έχει ψυχή και φρόνημα γεμάτα φλόγα, Πίστη και Πατρίδα και τα μεταλαμπαδεύει για μια ακόμη φορά σε όλους μας, τώρα που "φόβος" έπεσε στη χώρα και προσπαθεί να μας καταλάβει μέσα και έξω.

Ο πατήρ Ανανίας, από το Μοναστήρι της Αίγινας, στέλνει δυο μεγάλες και χαροποιές ειδήσεις σε όλους τους Έλληνες, καθώς βεβαιώνει ότι:
1. Εμφανίστηκε ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός και ζήτησε οι Έλληνες να μην φοβάται τον κορωνοϊό, αλλά και εάν κανείς ασθενήσει, να του ζητήσει βοήθεια και εκείνος θα τον φροντίσει, εννοείται θεραπευτικά.
2. Εμφανίστηκαν στα σύνορα του Έβρου οι Άγιοι Γέροντες Παΐσιος και Πορφύριος! Τους είδαν καταϊδρωμένους να τρέχουν πάνω κάτω μαζί με τον στρατό μας, για να συγκρατήσουν το τουρκικό κύμα και ήταν χαρούμενοι! Έτσι ίσως εξηγείται το θαύμα που είδαμε όλοι μας (6-3-2020), όταν τουρκικό τεθωρακισμένο τύπου HIZIR/ATES τράβηξε με
συρματόσχοινο τον ελληνικό φράχτη και αντί να πέσει ο φράχτης, όπως ήταν το λογικό, έσπασε ανεξήγητα το συμπαγές συρματόσχοινο!
3. Ο Θεός κρατά για το τέλος μια μεγάλη έκπληξη για τους Τούρκους, το “βαρύ πυροβολικό”, τον Ταξιάρχη Μιχαήλ του Μανταμάδου της Λέσβου, με το ανίκητο σπαθί του, που θερίζει μυριάδες εχθρών!
Κρατηθείτε γερά στην Πίστη μας, όσο και εάν “ουρλιάζουν” λύκοι και τσακάλια γύρω μας! Ο Θεός είναι μαζί μας! Οι Άγιοι τρέχουν και συντρέχουν!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.56 (9 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
2
Άννα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

Τελειο