Συμπληρώθηκε με τη χάρη του Θεού, ένας ολόκληρος χρόνος από την ευλογημένη ώρα που εμφανίσθηκε το θαυμαστό σημείο της δακρυρροής στο Σεπτό Εικόνισμα της Παναγίας της Παρηγορητρίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στον Βύρωνα, το οποίο συνεχίζεται έως και σήμερα.

Πλήθος πιστών προσήλθαν το απόγευμα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ιερό Ευχέλαιο, στο τέλος του οποίου εμβαπτίσθηκαν Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας και διανεμήθηκαν στους πιστούς.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28 Οκτωβρίου 2021, στα πλαίσια των (ΙΘ’) Παναγίων Δημητρίων 2021, τελείται ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ στη χάρη της Παναγίας της Παρηγορητρίας, καθημερινά από 07:00 έως 09:00 το πρωί, ενώ ψάλλεται έμπροσθεν της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης Ιεράς Εικόνος, ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ώρα 11:00 το πρωί και ώρα 6:00 το απόγευμα καθημερινά.

Ο Ναός παραμένει ανοικτός, για την προσκύνηση της Εφεστίου Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας , καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν σήμερα το απόγευμα στην Εκκλησία Αγίου Δημητρίου Βύρωνος για να λάβουν τα δάκρυα της Παρηγορήτριας.

Μεγάλη ευλογία σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 μιας και τελέσθηκε Ιερό Ευχέλαιο στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα Αττικής ενώπιον της δακρύζουσας Παναγίας Παρηγορήτριας.

Εν συνεχεία οι πιστοί, που είχαν προσέλθει ευλαβικά από κάθε γωνιά της Ελλάδος, έλαβαν δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Να είμαστε κοντά στην Παναγία μας την Παρηγορήτρια να γονατίσουμε και να ζητήσουμε έλεος και φιλανθρωπία. Για να κάνουμε αυτό που Είπε στους μαθητάς στην Κανά: Να κάνετε αυτό που σας είπε ο Υιός μου και όχι αυτό που θέλουμε εμείς. Διότι ψάλλουμε στο Χριστό ΄΄γενηθήτω τό θέλημά σου΄΄.

Αυτά τα πράγματα που κάνουν μαύρη τη ζωή μας κάπως θα αλλάξουν , αρκεί να κοιτάξουμε στον Ουρανό και θα βρούμε ελπίδα. Να τεντώσουμε τα μάτια και να δούμε το Χριστό, εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.