Θυμηθείτε όσα έλεγε ο δυναμικός Ιεράρχης από το 2017.

Συγκλονίζουν οι περιπτώσεις καταγγελιών κυρίως στον καλλιτεχνικό χώρο για παιδοφιλία και παιδεραστία. Αλλά όταν πριν από κάποια χρόνια ο Μητροπολίτης Πειραιώς προειδοποιούσε, για πολλούς ήταν…γραφικός.

Έλεγε το 2017 λοιπόν: “Η απενοχοποίηση, όμως, του εγκλήματος της ανατροπής της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας, με την θεσμική αναγνώριση των αισχίστων παθών της ομοφυλοφιλίας σήμερα, της παιδοφιλίας αύριο (βλ. Ολλανδία) και της κτηνοβασίας μεθαύριο (βλ. Γερμανία), αποτελεί ασύγγνωστο και τερατώδες κακούργημα εις βάρος του αιωνίου Θεού και του ανθρωπίνου προσώπου, το οποίο εξισώνεται πλήρως με την ύβρη των Σοδόμων και Γομμόρων” (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Ενώ επειδή τώρα ακούσαμε πως θα γίνει μάθημα η σεξουαλική παιδαγώγηση στα σχολεία, ο δυναμικός Ιεράρχης έχει στείλει μήνυμα εδώ και 4 χρόνια και για αυτό: “Θα μιλήσουν και για την παιδοφιλία ή την κτηνοβασία;” έλεγε με αφορμή την απόφαση του τότε υπουργείου Παιδείας να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της Θεματικής Εβδομάδας στα σχολεία το ζήτημα της διεμφυλικότητας.

blog πενταποσταγμα

Γραφείο Αιρέσεων Ι.Μ.Πειραιώς

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.