Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος : Για το Θαύμα που έζησαν και την Χάρη του Αγίου μιλούν στο online εμφανώς συγκινημένες δύο γυναίκες μέσα στον Ιερό Προσκήνυμα.

Της Μαρίας Καράπα
Δέος και συγκίνηση προκαλούν οι μαρτυρίες αποκλειστικά στο evia online δύο γυναικών που επισκέφθηκαν το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, την ημέρα της αλλαγής των αμφίων του στις 18 Απριλίου 2024. Με δάκρυα στα μάτια στάθηκαν η καθεμιά σε μια γωνία του ιερού ναού και αφού προσκύνησαν τον αγαπημένο τους Άγιο, προσευχόντουσαν σιωπηλά.

Ήταν αδύνατον να μην τις προσεγγίσω, καθώς η αύρα τους μαρτυρούσε μια ηρεμία και ευλογία, ενώ συνειρμικά σκέφθηκα πως ήταν εκεί για να παρακαλέσουν τον Άγιο την μεγάλη αυτή ημέρα για κάποιο θαύμα, ίσως για υγεία…

Το θαύμα όμως είχε ήδη έρθει στις ζωές τους από τον Όσιο, που υπομονετικά ακούει τις παρακλήσεις και προσευχές χιλιάδων προσκυνητών και ήταν εκεί για να τον ευχαριστήσουν για ακόμα μια φορά….

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Χαλκίδας Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρυσόστομος ομιλεί εμφανώς συγκινημένος και από καρδιάς στο πιστό ποίμνιο την ημέρα της αλλαγής των αμφίων του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου .

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.