Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη.

Ογδόντα νέοι δόκιμοι αστυφύλακες ορκίσθηκαν σήμερα, 9 του μηνός Νοεμβρίου ε.ε., στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο. Της τελετής προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και παρέστησαν οι Βουλευτές Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης και Γεώργιος Καΐσας, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, η Γενική Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Συνόρων Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης Νικόλαος Μενεξίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Πασχάλης Συριτούδης, ο Σοφολογιώτατος Μουφτής Διδυμοτείχου και συγγενείς των σπουδαστών της Σχολής.

Την Ημερησία Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ανέγνωσε ο Διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Βλάχος και χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Η τελετή έκλεισε με παρέλαση των σπουδαστών της Σχολής. Κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος (2018-2019), στα τρία τμήματα της Σχολής Αστυφυλάκων που λειτουργούν στο Διδυμότειχο, την Κομοτηνή και το Ρέθυμνο, εισήχθησαν κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων συνολικά 245 δόκιμοι.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.