Τριάντα νέοι δόκιμοι αστυφύλακες της εκπαιδευτικής σειράς 2023-2026 ορκίσθησαν στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, την Παρασκευή 1η του μηνός Δεκεμβρίου ε.έ. Της τελετής προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ Δαμασκηνός και παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Βασίλειος Δελησταμάτης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης, ο Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Ματθαίος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης και πολλοί συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων νέων αστυφυλάκων.

Την Ημερήσια Διαταγή ανέγνωσε η Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αναστασία Πουρναρά. Ακολούθησε επίδειξη ασκήσεων και παρέλαση των Τμημάτων της Σχολής.

Ο Σεβασμιώτατος σε δήλωσή του στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εξήρε την αρτιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους σπουδαστές της Σχολής και τον πολλαπλό συμβολισμό λειτουργίας της στον ακριτικό Έβρο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.