ΑΣΕΠ 3Κ 2018 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Διαβάστε τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018-Προκήρυξη: Η σταδιακή ανακοίνωση με διαφορά 1 – 2 ημερών γίνεται για την προφύλαξη του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΣΕΠ, δεδομένου ότι είναι ορατός ο κίνδυνος της κατάρρευσης

Σε αγωνία θα συνεχίσουν να είναι ως φαίνεται, λόγω εθνικών εκλογών, οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά 8.166 προσήψεις-θέσεις εργασίας.

Δεν έχει τέλος η αγωνία των δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 3Κ 2018 για τον διορισμό τους.

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή (31/5) η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων για την εύρεση των 8.116 οριστικά διοριστέων για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα της 3Κ θα δημοσιευθούν σε δυο δόσεις.

Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ), Στρατόπεδο Καραϊσκάκη «Α», Νικολάου Φλουτζή, Τ.Κ. 124 61 Χαϊδάρι

Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ), Παπαδιαμαντοπούλου 190, Τ.Κ. 15 773 Γουδή – Αθήνα
ΑΣΕΠ-Διαδικασία πρόσληψης 77 νέων υπαλλήλων, μέσω δύο προκηρύξεων, πραγματοποιεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το νέο προσωπικό θα ενισχύσει ανάγκες της Σχολής Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού(ΣΤΕΑΜΧ) και της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ).

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
ΣΤΗΑΔ: 21 θέσεις
ΣΤΑΕΜΧ:56 θέσεις
ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Αναφορικά με τις νέες προσλήψεις του ΑΣΕΠ, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά πραγματοποιείται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) από την Τρίτη 4 Ιουνίου μέχρι την Τρίτη 18 Ιουνίου, στη διεύθυνση κάθε φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, όπως αυτές αναγράφονται στην σχετική προκήρυξη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.